2022-05-07 07:47:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma értékes visszajelzéseket kaphatsz másoktól

Napi horoszkóp május 7-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold az Oroszlánba lépett, és hozzád igazán passzol ez az energia. Vidám és energikus vagy egész nap! Arra vigyázz csak, hogy a szerelemben ne legyél túlságosan rámenős. A Vénusz a Kos jegyében jár, és elhozza neked a szerelmet, de ne riaszd el a túlságosan vehemens viselkedéseddel...


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az egész nap az érzelmi játékok, a belső gondok, a másik iránti odaadás és megbecsülés körül forog. Te általában nem az az ember vagy, aki elolvad az érzések tengerében. Ma erőt és késztetést érzel magadban, hogy kimutasd, amit érzel.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Fontos pontra érkezel az önértékelésében. Végre elhiszed, hogy az a terület, ahol ténykedsz, neked való és képes is vagy eredményeket elérni benne. Ma értékes visszajelzéseket kaphatsz másoktól.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az Oroszlánban jár, és bátorrá, magabiztossá teszi téged. Ha van valami, vagy valaki, akire vágysz, most kezdeményezz, mert sikert érsz el a bolygók szerint. Igazán érdemes próbálkozni, viszonozni fogják az érzéseidet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az Oroszlán Hold miatt párkapcsolatodban fontos periódushoz érkezel. Korábban talán voltak pillanatok, amikor nem egészen értettétek meg egymást. A mai napon azonban szinte hihetetlen az összhang közted és a társad között. Élvezd ki minden percét!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Otthon és a munkahelyeden is rendben mennek a dolgok, legfeljebb csak a pluszmunkákból sok egy kicsit. Tanulj meg nemet mondani, hogy idődet, energiádat ne forgácsold szét. Eszedbe ne jusson még ma is dolgozni! A mai napon teremts időt a pihenésre, kikapcsolódásra.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Elég a borús gondolatokból! Vedd elő a derűlátásodat, és néhány szellemes mondattal üsd el a tornyosuló viharfelhőket. A jegy szülöttei közül az, aki szerelmes, ma végre elérheti a beteljesülés nagy pillanatát. A parázs a régi kapcsolatban is fellobbanhat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szép napra számíthatsz, valahogy megnyugszik a lelked, és az Oroszlán Hold jókedvet varázsol köréd. Ez a derű, ez az optimizmus az egész napodat belengi, és pozitív irányba tereli a dolgaidat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Emberi kapcsolatokban bővelkedik a mai nap. Találkozhatsz valakivel, aki meglep, sőt, felráz, olyan érdekes dolgokat mond és cselekszik. Talán nemcsak baráti az érdeklődése, hanem több annál!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Te rendkívül érzelmes ember vagy, habár ezt időről-időre sikerül jól eltitkolni. Néha még önmagad elől is. Pedig ez előbb-utóbb lelki konfliktusokra vezethet benned is. Add ki az érzéseidet, oszd meg másokkal! Ma ebben segítenek a bolygók.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szinte ok nélkül csattansz fel: úgy látszik, túlságosan forrpontra ér valami benned a mai napon. Talán sokáig elnyomtál egy panaszt, egy érzést. Nem baj, add ki a gőzt. S ha aztán megbánod, ne habozz bocsánatot kérni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy testvéri látogatás dobhatja fel a mai napod. Ha nincsenek testvéreid, akkor is megmelengeti szívedet egy távolabbi rokon. Egy ilyen beszélgetés ráadásul egy távoli, de nagy reményekkel kecsegtető lehetőséget is felvet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: